Home Fotovoltaïsch Producten photovoltaïsch

Zonnepanelen

Wij plaatsen PV-modules van diverse merken. Zo zijn er: Panasonic, Canadian Solar, Sanyo, Hyundai en DS Solar. Deze panelen zijn ofwel opgebouwd met monokristallijne of polykristallijne zonnecellen. Daarnaast kan ook nog de keuze gemaakt worden tussen zwarte modules, of modules met een aluminiumkleurige kader.

Alle PV modules bevatten de voor België vereiste kwaliteitscertificaten IEC61215, CE en IEC61730. Vanwege de combinatie van glas / EVA / Tedlar, is de module licht in gewicht in aanvulling op de bescherming van de module/cellen tegen agressieve mieu-omstandigheden.

Een torsie resistent module frame van geanodiseerd aluminium garandeert een hoge mechanische sterkte, waardoor de module bestand is tegen extreme wind, hagel en sneeuw. Bovenop de cellen ligt een anti-reflecterende, doorzichtige, geharde glasplaat die tevens zelfreinigend is. Dit geheel wordt samengehouden door een corrosiebestendig aluminium raamwerk.

De zonnepanelen hebben een garantie van 10 jaar op een rendement van 90% en 25 jaar op een rendement van 80% tov het origineel geïnstalleerde vermogen. Daarbij komt nog de fabrieksgarantie van 10 jaar.

      
Hoofdmenu
Zonne-energiesystemen