Home Zonnethermisch Zonneboiler Viessmann

Enkel voor productie van sanitair warm water (SWW)

Zonnecollector

Vitosol 200 en 300 F

De Vitosol 200-F (in combinatie met een zonneboiler) overtuigt als vlakke zonnecollector door een hoog rendement en een aantrekkelijke verhouding tussen prijs en vermogen. De Vitosol 200-F is een al jarenlang beproefde vlakke zonnecollector die verder werd verbeterd en door zijn lage gewicht nu nog montagevriendelijker is geworden. De hoge kwaliteit zorgt voor een duurzame bedrijfszekerheid, een lange levensduur van de installatie en een hoog rendement. Niet zomaar de winnaar van de Stiftungs warentest.

De voordelen in één oogopslag:
  • Krachtige vlakke zonnewarmtecollector met koperen absorber en uiterst efficiënte Sol-Titan-laag.
  • Uitvoering van de koperen absorber in meandervorm met geïntegreerde verzamelleidingen - tot 12 collectoren kunnen parallel worden samengevoegd.
  • Universeel bruikbaar voor opdakmontage, integratie in het dak en vrijstaande montage - verticaal en horizontaal monteerbaar.
  • Aantrekkelijk collectordesign, frame in RAL 8019 (bruin). Indien gewenst kan het frame in andere RAL-kleuren worden geleverd.
  • De absorber met exclusieve coating, de afdekking van ijzerarm solair glas en de uiterst efficiënte isolatie zorgen voor een hoge energie-opbrengst uit zonnewarmte.
  • Duurzame afdichting en hoge stabiliteit dankzij rondomrond gebogen aluminium frames en naadloos uitgevoerde glasafdichting.
  • Doordruk- en corrosiebestendige achterwand van aluminiumplaat.
      

Aangepast aan alle behoeften

Dankzij het absorberoppervlak van 2,30 m2 kunnen vlakke collectoren van het type Vitosol 200-F/300-F optimaal aan elke energiebehoefte worden aangepast. De collectoren kunnen verticaal of horizontaal worden geplaatst. Met 2 collectoren kan je tot 60% van het totale warmwaterverbruik dekken van een standaard gezin.

  
Hoofdmenu
Zonne-energiesystemen