Home Zonne-energie

Energie uit de zon

Aardgas, steenkool en olie zijn de meest gebruikte grondstoffen voor de productie van energie. Het verbruik is gigantisch en daardoor slinkt de voorraad fossiele brandstof zienderogen. Bovendien stoten ze bij verbranding grote hoeveelheden CO2 in de lucht uit en produceren ze afval waarvan de verwerking grote veiligheidsrisico’s met zich meebrengt.

Bij zonne-energie is dat anders: ze is schoon, betrouwbaar en onuitputtelijk. U gaat efficiënt om met een natuurlijke bron van energie. En u houdt de energierekening betaalbaar en voorspelbaar.

De energieprijzen vertonen al jaren een stijgende trend. Daarom is kiezen voor een eigen zonne-energie-installatie erg verstandig. Door gebruik te maken van de zon voor uw elektriciteit bespaart u flink en bent u zeker van een vaste prijs voor stroom.

Indien u interesse hebt om één van onze zonne-energiesystemen (PV-systeem of zonneboiler) te laten plaatsen, dan kan u bij ons altijd terecht voor een gratis offerte. Wij komen langs om te analyseren hoe goed uw huidige situatie zich leent tot de plaatsing van een zonne-energiesysteem en welk opstelling het beste bij deze situatie past.
 


Hoofdmenu
Zonne-energiesystemen