Home Verwarming

  

Verwarming

Het volledig nieuw plaatsen van een centrale verwarming in een bestaande woning of nieuwbouw? Vloerverwarming? Zonneboiler met ondersteuning van verwarming? Het vervangen van een bestaande verwarmingsketel door een nieuwe? Het herstellen, reinigen, onderhouden en controleren van stookolie of gasverwarmingstoestellen? Wilt u uw bestaande open haard vervangen door een inbouwcasette op gas of vaste brandstoffen? Geen probleem, wij doen het allemaal.


 

    Energie besparen

 

Condensatietechniek: een bron van voordelen!

Condensatietoestellen maken gebruik van de nog aanwezige energie in de rookgassen. Hierdoor kunnen zij tot 35% minder verbruiken ten opzichte van een oudere, niet-condenserende ketel. Ook de federale overheid maakt de vervanging van een bestaande ketel door een niet-condenserende ketel extra aantrekkelijk door het toekennen van een fikse premie.

Lees meer...
 

Verwarmingsaudit

Een verwarmingsaudit is het hulpmiddel bij uitstek om de eigenaar van een verwarmingsinstallatie te overtuigen zijn of haar installatie te verbeteren. Een verbetering van de installatie heeft namelijk meerdere positieve effecten.

Lees meer...
 

Verdelers

Voor verwarming werken wij het meest met volgende verdelers...

Lees meer...
 
More Articles...
Hoofdmenu